Vloeren en wanden in vele uitvoeringen

Trahus vloeren worden geprefabriceerd in iedere maatvoering. De basis voor de vloeren is een balkenconstructie bekleed met hoogwaardige plaatmaterialen (genageld en verlijmd). Er zijn verschillende soorten beplating mogelijk, al naar gelang van de wensen van de toekomstige gebruiker. Dit geldt voor verdiepingsvloeren, vlieringvloeren en platdak vloeren.

In de wanden worden PE-dampremmende en dampopen (spinvlies) folies en isolatiematerialen toegepast en worden zaken als elektriciteitsleidingen en sanitair bevestigingspunten direct ingebouwd. Zo is het leidingwerk niet alleen compleet weg te werken, maar ook makkelijk uit te breiden. Bij de keuze van het gebruikte plaatmateriaal voor de binnenwanden wordt uiteraard rekening gehouden met de behoefte om zaken als boekenplanken en schilderijen op te kunnen hangen.

Door toepassing van hoogwaardige balk- en plaatmaterialen en geluidsdichte en brandwerende isolatiematerialen wordt de Beng Norm, die de overheid heeft opgelegd, gehaald.

Voordelen van skeletbouw

Moderne houtskeletbouw levert niet alleen maatwerk maar voldoet ook aan de EPC-normen die de overheid heeft gesteld zonder dat daarvoor dure warmteterugwinsystemen of ontsierende zonnepanelen e.d. nodig zijn. U draagt bij aan de CO2-reductie want u bouwt met duurzame prefab lage energie panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze panelen geven het comfort van een korte opwarmtijd, dus bij thuiskomst is uw huis snel op temperatuur.

Doordat Trahus prefab werkt wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en heeft u nagenoeg geen last van weersinvloeden. Het lage gewicht van de slanke prefab panelen draagt niet alleen bij aan de ruimte in uw huis, maar maakt het bouwen ook gemakkelijker en vereist minder zware fundering.

Recente Projecten

Prefab Lage Energie Panelen