Dakkapellen voor licht en ruimte

Zowel in bestaande huizen als een nieuw te bouwen huis kan een dakkapel net het daglicht, de extra ruimte of het aanzicht geven waar de bewoner naar zoekt. Trahus dakkapellen zijn er in vele soorten en maten; met plat of schuin dak. Onze dakkappellen zijn vervaardigd van duurzaam materiaal, rvs vernageld.

In Trahus dakkapellen worden dampremmende en dampopen folies en minerale isolatiematerialen toegepast voor een optimale isolatie en vochtregulatie. Kozijnen kunnen reeds in de fabriek ingebouwd worden. Bij de keuze van het gebruikte plaatmateriaal voor de wangen wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen van de klant.

Trahus dakkapellen worden prefab gebouwd waardoor ze snel geplaatst kunnen worden. Wij helpen u graag met de keuze van een passende dakkapel. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Voordelen van skeletbouw

Moderne houtskeletbouw levert niet alleen maatwerk maar voldoet ook aan de EPC-normen die de overheid heeft gesteld zonder dat daarvoor dure warmteterugwinsystemen of ontsierende zonnepanelen e.d. nodig zijn. U draagt bij aan de CO2-reductie want u bouwt met duurzame prefab lage energie panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze panelen geven het comfort van een korte opwarmtijd, dus bij thuiskomst is uw huis snel op temperatuur.

Doordat Trahus prefab werkt wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en heeft u nagenoeg geen last van weersinvloeden. Het lage gewicht van de slanke prefab panelen draagt niet alleen bij aan de ruimte in uw huis, maar maakt het bouwen ook gemakkelijker en vereist minder zware fundering.

Recente Projecten

Prefab Lage Energie Panelen