Projecten

Er zijn 10 projecten gevonden. Bekijk het overzicht hieronder.


Verbouw woonhuis

Verbouw woonhuis


Recreatiewoning

Dubbelchallet / recreatiewoning


Vrijstaande woning te Veenendaal

Vrijstaande woning met rieten kap


7 Woningen "Tabakshof"

In het prachtige Woudenberg zijn 7 woningen 'geplaatst' volgens het houtskeletbouw concept. Qua ontwerp passen de huizen in de historische omgeving van Woudenberg. Wat betreft de voorzieningen en energiezuinigheid zijn de huizen volledig 'anno 2011'.


Houtskelet woonzorgboerderij

Dit bijzondere project in Woudenberg biedt een unieke combinatie van wonen en zorgen voor mensen met dementie. Het is een plek waar alle ruimte is voor bewoners, deelnemers op de zorgboerderij, voor mensen die komen winkelen, en de mensen die er willen zijn voor de ander.


Prefab Lage Energie Panelen