Projecten

Er zijn 9 projecten gevonden. Bekijk het overzicht hieronder.


Onderkelderde villa

Deze prachtige villa in Doorn is een schitterend voorbeeld van het maatwerk dat met behulp van houtskeletbouw geleverd kan worden.


2 onder 1 kap

Bijzonder fraaie 2 onder 1 kap woning in het mooie Woudenberg. Beide helften hebben een uniek karakter. Het bewijs dat houtskeletbouw volledig maatwerk kan zijn, maar dan met een korte bouwtijd op de bouwplaats en een hoge isolatiewaarde.


7 Woningen "Tabakshof"

In het prachtige Woudenberg zijn 7 woningen 'geplaatst' volgens het houtskeletbouw concept. Qua ontwerp passen de huizen in de historische omgeving van Woudenberg. Wat betreft de voorzieningen en energiezuinigheid zijn de huizen volledig 'anno 2011'.


Houtskelet woonzorgboerderij

Dit bijzondere project in Woudenberg biedt een unieke combinatie van wonen en zorgen voor mensen met dementie. Het is een plek waar alle ruimte is voor bewoners, deelnemers op de zorgboerderij, voor mensen die komen winkelen, en de mensen die er willen zijn voor de ander.


Prefab Lage Energie Panelen