Rc-waarde

In de bouw wordt de totale warmteweerstand van een object vaak aangeduid met Rc. Dit is de totale warmteweerstand van een constructie. Deze hangt samen met de warmtegeleiding van de gebruikte materialen. Een hoge Rc-waarde betekent dat de isolatiewaarde hoog is. De eisen rond de Rc-waarde zijn vastgelegd in het bouwbesluit. De minimale Rc-waarde is steeds onderwerp van politieke discussie. Het is daarom verstandig om u daarom te laten inlichten over de minimale eisen. Neem contact op voor de stand van zaken en verwachtingen.

Voordelen van skeletbouw

Moderne houtskeletbouw levert niet alleen maatwerk maar voldoet ook aan de EPC-normen die de overheid heeft gesteld zonder dat daarvoor dure warmteterugwinsystemen of ontsierende zonnepanelen e.d. nodig zijn. U draagt bij aan de CO2-reductie want u bouwt met duurzame prefab lage energie panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze panelen geven het comfort van een korte opwarmtijd, dus bij thuiskomst is uw huis snel op temperatuur.

Doordat Trahus prefab werkt wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en heeft u nagenoeg geen last van weersinvloeden. Het lage gewicht van de slanke prefab panelen draagt niet alleen bij aan de ruimte in uw huis, maar maakt het bouwen ook gemakkelijker en vereist minder zware fundering.

Recente Projecten

Prefab Lage Energie Panelen