PVC dakbedekking

Kunststofdakbedekking van PVC (PolyVinylChloride) is een hoogwaardig en duurzaam product. PVC dakbedekking wordt niet op het dak gebrand maar verlijmd, er is dus geen brandgevaar meer bij het aanbrengen van de folie. PVC dakbedekking is recyclebaar, maar niet als dakbedekking te hergebruiken.

Voordelen van skeletbouw

Moderne houtskeletbouw levert niet alleen maatwerk maar voldoet ook aan de EPC-normen die de overheid heeft gesteld zonder dat daarvoor dure warmteterugwinsystemen of ontsierende zonnepanelen e.d. nodig zijn. U draagt bij aan de CO2-reductie want u bouwt met duurzame prefab lage energie panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze panelen geven het comfort van een korte opwarmtijd, dus bij thuiskomst is uw huis snel op temperatuur.

Doordat Trahus prefab werkt wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en heeft u nagenoeg geen last van weersinvloeden. Het lage gewicht van de slanke prefab panelen draagt niet alleen bij aan de ruimte in uw huis, maar maakt het bouwen ook gemakkelijker en vereist minder zware fundering.

Recente Projecten

Nieuws

Prefab Lage Energie Panelen