EPDM dakbedekking

De afkorting EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer wat slaat op een groep synthetische rubbers die onder andere gebruikt worden voor dakbedekking. De voordelen van EPDM is de elasticiteit (tot 400%) over een groot temperatuursbereik (-35˚C tot +120˚C). Daarnaast heeft EPDM een grote bestendigheid tegen ozon en Uv-straling. EPDM dakbedekking wordt onder meerdere merknamen verkocht. Deze dakfolies hebben een lange levensduur en worden brandveilig volgens NEN6050 aangebracht. EPDM dakbedekking loogt niet uit waardoor het ecologisch verantwoord is. Het is recyclebaar, maar niet als dakbedekking te hergebruiken.

Voordelen van skeletbouw

Moderne houtskeletbouw levert niet alleen maatwerk maar voldoet ook aan de EPC-normen die de overheid heeft gesteld zonder dat daarvoor dure warmteterugwinsystemen of ontsierende zonnepanelen e.d. nodig zijn. U draagt bij aan de CO2-reductie want u bouwt met duurzame prefab lage energie panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze panelen geven het comfort van een korte opwarmtijd, dus bij thuiskomst is uw huis snel op temperatuur.

Doordat Trahus prefab werkt wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en heeft u nagenoeg geen last van weersinvloeden. Het lage gewicht van de slanke prefab panelen draagt niet alleen bij aan de ruimte in uw huis, maar maakt het bouwen ook gemakkelijker en vereist minder zware fundering.

Recente Projecten

Nieuws

Prefab Lage Energie Panelen